Om våra rörmokare

Lunds Rörmokare strävar vi efter att erbjuda dig som kund den bästa VVS-servicen i Skåne till förmånliga priser. Vi ger dig kostnadsfria offerter, hembesök och vi hjälper dig som privatperson mer än gärna att använda ROT-avdraget för ytterligare rabatt på alla våra tjänster. 

Våra rörmokare jobbar utifrån ett högt säkerhetstänk och målet är att dina problem effektivt ska kunna lösas och att vi lämnar ditt hem i ännu bättre skick än när vi började arbetet. Vi har självklart alla behörigheter, försäkringar och tillåtelser som krävs i vår bransch, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss för våra professionella och trygga VVS-tjänster. 

För varje uppdrag som vi tar oss an arbetar vi precis som om det gällde våra egna hem. Vi tar oss tiden som krävs för att resultatet ska bli riktigt bra och att vi lämnar inte ditt hem innan dina problem är lösta och du är nöjd.

Vi är ett VVS-företag som är baserat i Lund, men vi arbetar även i andra närliggande områden i Skåne. Vi tar oss an uppdrag av olika slag, små som stora och våra kunder består av privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfritt eller för att få dina frågor besvarade av våra experter. Våra priser är förmånliga och alltid fasta och självklart utan dolda avgifter. 

powered by Typeform